14.04.15, 23:58

Великдень ознаменувався низкою самогубств українських військових – ЗМІ

Великдень ознаменувався низкою самогубств українських військових – ЗМІ

Минулий Великдень став святом не для всіх – за 12 квітня троє бійців Збройних сил України покінчили життя самогубством.

Такі дані оприлюднило інформагентство «Українські національні новини» з посиланням на свої джерела в Міністерстві внутрішніх справ.

Як стверджують у правоохоронних органах, вранці великого християнського свята на Донеччині сталася перша трагедія – біля населеного пункту Зайцеве Артемівського району солдат військової частини В2278 вистрілив собі в підборіддя з автомата АКС-74.

У той самий день львівський військовослужбовець з частини А0284 також покінчив життя самогубством – він перерізав собі вени, перебуваючи вдома.

Крім того, згідно з інформацією мас-медіа, близько одинадцятої вечора у місті Волноваха Донецької області солдат військової частини В1688 підірвав себе гранатою.

Зазначимо, 5 квітня біля річки поблизу села Антонівка Донецької області звів рахунки з життям 48-річний військовослужбовець 28-ї механізованої бригади ЗСУ. А недавно стало відомо про спробу самогубства в Києві, де 42-річний учасник так званої «антитерористичної операції» через півтора місяці після демобілізації наковтався пігулок.

Додамо, з 18 березня в Україні почалася масова демобілізація бійців, які були призвані на військову службу рік тому. Планується, що до 1 травня в запас буде звільнено понад 35 тисяч військових, яких вкрай необхідно адаптувати до мирного життя. Залишилося подивитися, які кроки у цьому напрямку зробить уряд, що відправив їх у зону «АТО».

Поділитися: