14.04.15, 19:24

Іноземні експерти мають намір знову досліджувати місце падіння «Боїнга» 16 квітня – МНС ДНР

Іноземні експерти мають намір знову досліджувати місце падіння «Боїнга» 16 квітня – МНС ДНР

Глава МНС самопроголошеної Донецької Народної Республіки Олексій Кострубицький заявив, що фахівці з Малайзії та Нідерландів 16 квітня розпочнуть повторне дослідження місця падіння малайзійського літака.

Про це урядовець невизнаної ДНР розповів у вівторок, 14 квітня, у прес-центрі «Донецкого агентства новостей».

«Минулого тижня ми провели переговори з представниками Нідерландів, які займаються розслідуванням справи про катастрофу авіалайнера. Досягнуто домовленості про те, що спільна група, яка складається з експертів Нідерландів та Малайзії, приступить до спільного обстеження місця аварії літака 16 квітня», - повідомив Кострубицький.

Додамо, «Боїнг» компанії «Малайзійські авіалінії», що здійснював рейс за маршрутом Амстердам – Куала-Лумпур, за досі не з'ясованих обставин був збитий в небі над Донецькою областю 17 липня минулого року. Жертвами трагедії стали 298 осіб.

Нагадаємо, раніше повноважний представник самопроголошеної ДНР у Контактній групі з мирного врегулювання конфлікту Денис Пушилін не виключив, що збільшення випадків порушення перемир'я українською стороною та інтенсифікація артилерійських обстрілів території, контрольованої ополченцями, має на меті відтягнути повторне вивчення обставин загибелі повітряного судна.

Поділитися: