15.04.15, 0:36

На Миколаївщині допитано близько 500 «антимайданівців»

На Миколаївщині допитано близько 500 «антимайданівців»

Правоохоронними органами Миколаївської області було допитано близько 500 осіб і відкрито сім кримінальних проваджень, що стосуються різних злочинів, пов'язаних з Майданом.

Про це повідомив перший заступник прокурора Миколаївської області Артур Шаповалов в ефірі обласної телерадіокомпанії «Миколаїв», інформує «НикВести».

«Ми заслуховуємо ці виробництва. У нас їх загальна кількість близько семи виробництв за різними фактами. Це і відносно посадових осіб за фактом перевищення своїх службових повноважень під час цих подій, також у нас є виробництво щодо перевезення так званих “тітушек” на Антимайдан до Києва з метою вчинення протиправних дій. Зараз особи встановлюються. Проводиться великий обсяг слідчих розшукових заходів, допитано близько 500 осіб по цих виробництвам», - сказав він.

Відзначимо, що через півтора року прокурори відкрили кримінальну справу за фактом силового розгону миколаївського Євромайдану.

Нагадаємо, що раніше співробітники органів прокуратури спільно з міліцією в рамках розслідування кримінальних проваджень за фактами так званих «злочинів» проти прозахідних активістів масових заворушень у січні-лютому 2014 року затримали 22-річного слідчого одного з райвідділів міста Харкова. 

Поділитися: