21.11.14, 14:10 47
Журналіст, Миколаїв

Останні записи

Чергове трагікомічне шоу зайняло розуми та серця українців.
Теги: 0
Минув майже рік з того часу, коли бійці так званого «народного ополчення Донбасу» вирішили закріпитися в місті Слов'янську Донецької області. 
Теги: 0
У середу, 1 квітня, голова Служби безпеки України, Валентин Наливайченко дав розгорнуте інтерв'ю інтернет-порталу «День». 
Теги: 0
Ось вже другий місяць поспіль вся Україна має можливість спостерігати гостросюжетний трилер, який розповідає про рішучі баталії державних мужів з високих печерських кабінетів, який розгорнувся за право володіння прем'єрським кріслом. 
Теги: 0
Ніщо не зможе зломити віру свідомого українця в те, що все добре тільки починається; що АТО/війна на Донбасі; танки, якими керують п'яні українські воїни; розчавлені ними діти; зубожіння голодного населення - це тимчасові труднощі, терни на шляху до світлого європейського майбутнього.
Теги: 0
«Книг, які розпалюють міжнаціональну ворожнечу, не повинно бути в жодній українській крамниці», - заявив віце-прем'єр-міністр - міністр культури В'ячеслав Кириленко.
Теги: 0
У ніч на 25-е березня дніпропетровський губернатор Ігор Коломойський попросив президента про відставку, а президент цю відставку задовольнив. 
Теги: 0
Складно не погодитися з існуючою в певних колах думкою про те, що Арсеній Петрович Яценюк є найефективнішим прем'єр-міністром за всю історію незалежності України.
Теги: 0
На виборах башкана Гагаузії - автономного територіального утворення на Півдні Молдови - прогнозовано в першому турі з результатом 51,01% перемогла проросійський кандидат Ірина Влах. 
Теги: 0
Їй було вісім ...
Теги: 0

Усі записи блогу "Володимир Журавльов"

Поділитися: