15.12.14, 15:03 34
Блогер (Одеса)

Останні записи

Ситуація навколо потенційної нової гарячої точки на кордоні України, навколо можливого конфлікту з невизнаною Придністровською Молдавською республікою всіляко нагнітається. 
Теги: 0
На Україні йде активний процес розкручування націоналістичної істерії та фашизації суспільства.
Теги: 0
Вже дуже скоро в Одесі настане улюблене більшою частиною мешканців міста свято - День визволення від фашистських загарбників, яке припадає на 10-е квітня.
Теги: 0
27-го березня в Москві відбулася прес-конференція одеських політемігрантів.
Теги: 0
27 березня 2015 року в Одесі стало яскравою демонстрацією подвійних стандартів правової системи України, наочним доказом відсутності правосуддя як такого. 
Теги: 0
23-го березня в українському парламенті групою депутатів-націоналістів був поданий законопроект, який скасовує День Перемоги 9-го травня. 
Теги: 0
Не так давно в Україні спалахнув конфлікт інтересів між найбільшими олігархами країни - Петром Порошенком та Ігорем Коломойським, які отримали найбільший зиск від подій Майдану.
Теги: 0
Отже, незважаючи на широко розпіарену допомогу від МВФ, це, схоже, не допоможе уникнути подальшого колапсу, за яким вже настане дефолт. 
Теги: 0
19-го березня в Одесі депутати та громадські діячі збиралися у форматі «круглого столу» обговорити законопроекти, присвячені введенню в регіоні зони «порто-франко». 
Теги: 0
Що далі в ліс, тим більше дров. Саме це спадає на думку, коли дивишся на соціально-економічну ситуацію в Україні після Майдану. Зростають ціни й тарифи - зарплатні, пенсії та інші соціальні сплати тупцяють на місці. 
Теги: 0

Усі записи блогу "Андрій Самсонов"

Поділитися: