13.11.14, 18:21 42
Головний редактор Wek.com.ua

Останні записи

Звинувачення екс-прем'єра Юлії Тимошенко в роботі на Кремль відмінно демонструють рівень абсолютної шизофренії, що панує сьогодні в українській політиці з мовчазної згоди самих українців. 
Теги: 0
Неприлюдна дискусія про необхідність «відпустити Донбас» піднімалася в українському інформаційному середовищі протягом усіх десяти років після «помаранчевого» Майдану.
Теги: 0
Урядовий законопроект «Про заборону нацистської та комуністичної ідеології», який збираються проштовхнути акурат до Дня Перемоги, в разі свого проходження у Верховній Раді спричинить куди більші наслідки, ніж це може здатися на перший погляд. 
Теги: 0
Затримання 1-го квітня в Одесі українськими спецслужбами «комуністів-терористів» (як назвали їх в СБУ) аж ніяк не здається першоквітневим жартом, незважаючи на загальну алогічність офіційної аргументації.
Теги: 0
Процес українізації в країні поступово набуває все більш диких, махрових форм. 
Теги: 0
Після відставки Ігоря Коломойського з посади губернатора Дніпропетровської області багато хто заговорив про початок краху одіозного мільярдера.
Теги: 0
Про те, що українська економіка перебуває в критичному стані, говорять сьогодні не тільки потенційні «ватники», яких з маніакальною завзятістю продовжує шукати влада, а й авторитетні міжнародні експерти.
Теги: 0
Про те, що на Україну в Євросоюзі ніхто не очікує, було відомо ще рік тому...
Теги: 0
На минулих вихідних з'явилася можливість з’їздити до Молдови, відвідати не тільки Кишинів, але також Придністров'я та Гагаузію
Теги: 0
Однією з головних проблем України новітньої історії, взявши за вихідну точку помаранчевий Майдан-2004, нарівні з тотальною корупцією є демонтаж місцевого самоврядування в країні. 
Теги: 0

Усі записи блогу "Дмитро Колісніченко"

Поділитися: