15.01.15, 17:51 13
Журналіст (Ізмаїл)

Останні записи

Виноградарство - традиційна для Бессарабії галузь сільгоспвиробництва: наш регіон у всі часи був одним з лідерів у виробництві цієї культури завдяки сприятливим кліматичним умовам. 
Теги: 0
Міжнародний валютний фонд (МВФ) видав Україні кредит, який повинен допомогти нам уникнути дефолту. 
Теги: 0
Бессарабія - це не тільки південь Одеської області, але ще й південна Молдавія, зовні абсолютно схожа на Українське Придунав'я: все ті ж степи, поля, а також яблуневі та персикові сади, виноградники. 
Теги: 0
Тема автономізації, і вже тим більше, федералізації, сьогодні з категорії «табу», оскільки офіційний Київ наполягає виключно на унітарному державному устрої.
Теги: 0
На Одещині знову намагаються домогтися своїх прав мовою соціального протесту: у Білгород-Дністровському пройшла масштабна акція портовиків, в якій взяло участь близько 500 осіб. 
Теги: 0
Аграрний комплекс на півдні Одещини у всі часи був і є одним з провідних сегментів економіки, а сьогодні, на тлі занепаду інших галузей економіки сільське господарство - наша «остання надія».
Теги: 0
Ізмаїльська міськрада в п'ятницю, 27 лютого, відхилила вимогу ініціативної групи розглянути питання про визнання Росії країною-агресором, а ДНР і ЛНР - терористичними організаціями. 
Теги: 0
В Україні, схоже, боротьба з інакомисленням набирає обертів. В Бессарабії православному священику інкримінують причетність до посягання на територіальну цілісність і недоторканність України. 
Теги: 0
20 лютого - нова дата в історії української державності - День пам'яті «Небесної сотні». Думаю, рік тому, ті, хто стояв на Майдані, відстоюючи напрямок України на євроінтеграцію, і в страшному сні не міг припустити, якими стануть наслідки «Революції гідности» ...
Теги: 0
Чим далі, тим страшніше. Президент Порошенко на розширеному засіданні Кабміну 11 лютого назвав галичан основою української державності. 
Теги: 0

Усі записи блогу "Наталія Михайлова"

Поділитися: